Saavutettavuustyökalut

Äänestä Antellin PRO 2024 -ehdokkaat finaaliin!

Julkaistu 7.9.2023

Image for Äänestä Antellin PRO 2024 -ehdokkaat finaaliin!

PRO-ehdokkaiden valtakunnallinen nimeäminen on taas käynnissä. PRO-kilpailulla jaetaan tunnustusta HoReCa-alan parhaille ammattilaisille, joita palkitaan 16:ssa sarjassa.  Antellilla on tänä vuonna kaksi huippua PRO-ehdokasta: Antell Ravintolakylän ravintolatoimenpäällikkö Pauliina Martikainen sarjassa Ammattikeittiön päällikkö sekä Antell Martintalon ravintolatyöntekijä Eetu Pöllänen sarjassa Ammattikeittiön työntekijä.

Haluamme luonnollisesti molempien heistä pääsevän tammikuun finaaliin! Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat, joten nyt tarvitaan meidän jokaisen ääni  Antellin upeille ammattilaisille!

Äänestys päättyy 8.10.2023. Muista kirjoittaa ehdokaslomakkeeseen kunnolliset perustelut, omin sanoin.

PRO 2024 ensimmäisen vaiheen äänestys on päättynyt ja finalistit julkaistaan 29.11., jonka jälkeen äänestetään finalistin voittajista.

Antellin PRO 2024 -ehdokkaat:

Sarja: Ammattikeittiön päällikkö
Ehdokas: Pauliina Martikainen, Antell Ravintolakylä, Helsinki  

Pauliina Martikaisella on järkähtämätön osaaminen, kokemus ja ammattitaito, joita ei horjuta yllättävät käänteet tai uudenkaltainen markkinatilanne. Pauliina on intohimoinen ammattilainen, jonka sanavarastoon ei kuulu termi ”ei onnistu”. Tällä sydämellisellä energiapakkauksella pysyy pakka kasassa. Hän haluaa varmistaa sujuvan ja positiivisesti yllättävän asiakaskokemuksen jokaisena työpäivänä.

Pauliina kannustaa henkilöstöä kehittämään ammattitaitoaan ja on valmis jakamaan omaa osaamistaan. Työkaverina Pauliina on tiimipelaaja ja esihenkilönä jämäkkä, mutta reilu. Hän innostunut, idearikas ja aina valmis kokeilemaan uutta. Aurinkoisen Pauliinan työnilo on hurmannut asiakkaiden lisäksi myös yhteistyökumppanimme.

Sarja: Ammattikeittiön työntekijä
Ehdokas: Eetu Pöllänen, Antell Martintalo, Vantaa

Eetu Pöllänen on lounasravintola Antell Martintalon salaattitaikuri ja astiavelho. Hän on työpaikkansa tsemppari ja koko työyhteisön liima, jonka tyynen positiivista palveluotetta myös asiakkaat arvostavat. Hän ei jätä asiakasta odottamaan, ja kiireisinäkin hetkinä Eetusta huokuu ystävällisyys ja tunne, että kaikki hoituu. Eetu on aikaansaava, huolellinen, avulias ja empaattinen luottomies. Hän ei pidä itsestään suurta meteliä töissä, mutta vapaa-ajallaan senkin edestä bändinsä rumpalina 😊