Saavutettavuustyökalut

Antell Arkadian Johanna Holmberg palkittiin vuoden ravintola-alan työpaikkaohjaajana

Julkaistu 13.9.2023

Image for Antell Arkadian Johanna Holmberg palkittiin vuoden ravintola-alan työpaikkaohjaajana

Liiketalousopisto Perhon opettajat valitsivat valtavalla äänivyöryllä vuoden ravintola-alan työpaikkaohjaajaksi Antell Arkadiassa työskentelevän ravintolapäällikkö Johanna Holmbergin. Johanna palkittiin henkilökohtaisesti 12.9. Perhon järjestämässä tilaisuudessa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Perho palkitsi vuoden työpaikkaohjaajan.  Valintakriteereitä olivat vuoden 2023 aikana tapahtunut Perhon opiskelijoiden ohjaus, erityinen ja esimerkillinen työnohjaamistaito opiskelijan tarpeet huomioiden sekä työpaikkaohjaajan ja hänen taustayrityksensä yhteistyön sujuvuus Perhon kanssa.

Antell Arkadiassa on ollut useita harjoittelijoita tänä vuonna. Johannan mukaan parasta työpaikkaohjaajana on, kun näkee oppilaan ilon ja onnen tunteen, kun hän onnistuu sekä itsevarmuuden, joka kasvaa oppisen myötä.

Lämpimät onnittelut Johanna!