Saavutettavuustyökalut

Lisää Antellin ravintoloita Espooseen

Julkaistu 6.11.2023

Image for Lisää Antellin ravintoloita Espooseen

Antell avasi Espoon neljännen lounasravintolansa Antell Niittyportin 6.11. maanantaina. Uusin Espoon lounasravintola aukesi Niittykumpuun osoitteessa Niittyportti 4. Ravintola tarjoaa lounasta moderniksi saneeratuissa entisissä If:in toimitiloissa, josta löytyvät myös Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelut sekä muun muassa tanssikoulu DCA. Kahville ja välipalalle voi poiketa Antellin aulakahvilaan.

Antell Niittyportti tarjoaa antellilaiseen tapaan itte tehtyä lounasta, aamiaista, kahvilatuotteita ja kokoustarjoiluja. Lounaslistat löytyvät ravintolan omilta sivuilta Antell.fi/niittyportti. Ravintolapäällikkö Raisa Peippo tiimeineen toivottaa Antell Niittyporttiin tervetulleeksi kaikki herkullista lounasta ja aamiaista Niittykummusta etsivät.

Lisätietoa:
Ravintolapäällikkö, Antell, Raisa Peippo, p. 020 7702118

Antell
Suomen maukkain lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 60:ssä ravintolassa ympäri maan. Tarinamme alkoi Oulussa jo 1880. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Haluamme olla mukana rakentamassa ja tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista. Kehitämme ravintola-alaa hyödyntämällä antellilaisten rautaisen ammattitaidon tukena uusimpia teknologioita, kuten tekoälyä. www.antell.fi