Saavutettavuustyökalut

Antellin vuoden ensimmäinen ravintola-avaus taas Vantaalla

Julkaistu 8.1.2024

Image for Antellin vuoden ensimmäinen ravintola-avaus taas Vantaalla

 

Antell avasi vuoden ensimmäisen lounasravintolansa Antell Jokiniemen 8.1. Vantaan Tikkurilassa STUKin kiinteistössä. Uusin Vantaan lounasravintola aukesi osoitteessa Jokiniemenkatu 28. Ravintolaan ovat tervetulleita myös kiinteistön ulkopuoliset asiakkaat.

Antell Jokiniemi tarjoaa antellilaiseen tapaan itte tehtyä lounasta, aamiaista, kahvilatuotteita ja kokoustarjoiluja. Lounaslistat löytyvät ravintolan omilta sivuilta Antell.fi/jokiniemi. Ravintolapäällikkö Joni Vilpus toivottaa Antell Jokiniemeen tervetulleeksi kaikki herkullista lounasta ja välipalaa Vantaan Jokiniemestä etsivät.

Lisätietoa:
Ravintolapäällikkö, Antell, Joni Vilpus, p. 020 7702158

 Antell
Suomen maukkain lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 60 ravintolassa ympäri maan. Tarinamme alkoi Oulussa jo 1880. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Haluamme olla mukana rakentamassa ja tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista. Kehitämme ravintola-alaa hyödyntämällä antellilaisten rautaisen ammattitaidon tukena uusimpia teknologioita, kuten tekoälyä. www.antell.fi