Saavutettavuustyökalut

Antell tutkitusti suositelluin henkilöstöravintola

Julkaistu 10.1.2024

Image for Antell tutkitusti suositelluin henkilöstöravintola

Antell nousi tuoreessa Taloustutkimus Oy:n toteuttamassa Työelämän päättäjät TEP-tutkimuksen nettosuositteluindeksissä (NPS) toimialansa kirkkaaksi ykköseksi eli suositelluimmaksi henkilöstöravintolaksi. Tutkittavista osa-alueista vastaajat arvioivat, että Antellilla oli alan paras palvelutarjonta ja henkilöstön ammattitaito. Antellin nykyisistä asiakkaista peräti 87 % antoi Antellille yleisarvosanaksi joko erittäin hyvän tai hyvän.

Olemme määrätietoisesti kehittäneet toimintaamme vastaamaan tämän ajan lounas- ja henkilöstöravintoloille asetettuihin odotuksiin. Työelämän päättäjät arvioivat Antellin parantaneen selkeästi suoritustaan useilla tutkituilla osa-alueilla, kuten asiakaspalvelussa, tuotteiden laadussa ja hinta-laatusuhteessa. Olemme todella iloisia asiakkaiden arvioista, ne kirittävät meitä kehittämään toimintaamme jatkossakin. Haluan erityisesti kiittää motivoitunutta henkilöstöämme, jonka ammattitaitoista toimintaa asiakkaamme arvostavat”, Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto kertoo.

Taloustutkimus Oy:n syksyllä 2023 toteuttamassa kyselyssä henkilöstöruokailua arvioi yli 500 työelämän päättäjää.

 

Lisätietoja:

Kaupallinen johtaja Mari Kähkönen, p. 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi