Saavutettavuustyökalut

Antell YK:n Global Compact -yhteisön jäseneksi

Julkaistu 11.4.2024

Image for Antell YK:n Global Compact -yhteisön jäseneksi

Antellin vastuullisuustyö syvenee, kun Antell hyväksyttiin jäseneksi YK:n Global Compact -yhteisöön maaliskuun lopulla 2024.

UN Global Compact on YK:n alainen, yrityksille suunnattu aloite, johon liittyessään yritys sitoutuu toimimaan kymmenen periaatteen mukaan ihmisoikeuksiin, työelämän standardeihin, ympäristöön ja korruption kitkemiseen liittyen. Global Compact -yhteisön jäsenenä Antell sitoutuu noudattamaan toiminnassaan myös YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

“Olen tyytyväinen siihen, miten luonnollisesti Global Compact nivoutuu yhteen Antellin muun vastuullisuustyön kanssa. Vastuullisuuden painopisteemme, ympäristöystävällinen ravintola, kannattava suomalainen perheyritys ja erinomainen työyhteisö, tulevat ohjaamaan käytännön vastuullisuustoimenpiteitä ravintoloissamme yhdessä Global Compact -kokonaisuuden kanssa”, iloitsee kehityspäällikkö Karoliina Hannula.

UN Global Compact on maailman suurin yritysvastuualoite – siihen on sitoutunut yli 19 000 yritystä, yli 4 000 muuta toimijaa, kaikilta toimialoilta ja kaikista maanosista, yli 160 maasta.  Suomessa UN Global Compactissa on noin 230 jäsentä. 

Lisätietoja:

Karoliina Hannula
Kehityspäällikkö, Antell

020 770 2072
karoliina.hannula@antell.fi

Antell
Suomen maukkain lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 60:ssä ravintolassa ympäri maan. Tarinamme alkoi Oulussa jo 1880. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Haluamme olla mukana rakentamassa ja tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista. Kehitämme ravintola-alaa hyödyntämällä antellilaisten rautaisen ammattitaidon tukena uusimpia teknologioita, kuten tekoälyä. Lisätietoja: www.antell.fi.