Saavutettavuustyökalut

Muutoksia Antellin hallituksessa

Julkaistu 26.4.2024

Image for Muutoksia Antellin hallituksessa

Perheyhtiö Antellin emoyhtiön Katri Antell Oy:n yhtiökokous on 25.4.2024 valinnut hallituksen jäsenet. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Terho Kalliokoski. Hallituksessa jatkavat Tomi Lantto, Annukka Lantto ja Kirsi-Marja Ura. Uusiksi jäseniksi on kutsuttu Silmäaseman liiketoimintajohtaja Mitti Storckovius sekä Gaia Consulting Oy:n Senior Advisor Teresa Laimio.

”Antell on uudistunut useita kertoja 144-vuotisen historiansa aikana. Se on vaatinut strategista johtamista ja rohkeaa toteuttamista, ajan mukana muuttumista. Näitä taitoja tarvitsemme jatkossakin. Mitti Storckovius ja Teresa Laimio tuovat Antellin hallitukseen monipuolista strategista liiketoimintaosaamista. Myös hallituksemme muutosjohtamisen ja vastuullisen johtamisen osaaminen vahvistuvat”, Antellin pääomistaja, toimitusjohtaja Tomi Lantto sanoo.

Antellin hallituksesta jäävät 13 vuoden hallitusrupeaman jälkeen pois Pekka Pirinen ja Maritta Iso-Aho. ”Pekka ja Maritta ovat olleet perheyhtiömme tukipilareita. Kiitän kumpaakin sydämellisesti heidän ansiokkaasta työstään Antellin menestyksen eteen”, Tomi Lantto päättää.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, tomi.lantto@antell.fi, p. 0400 950805