Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Lounas. 13,50€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2090.

Lounas – viikko 18

(29.4.-5.5.2024)

Keskiviikkona 1.5. olemme suljettuna. Mukavaa vappua!

Maanantai 29.4.

  • Porsaan grillipihvejä (M, L, G*, A)
  • Sitruksista currykanakastiketta (L, A)
  • Itte tehtyä maustevoita (L, G*, A)
  • Höyrytettyä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Hasselbackan perunavuokaa (VL, G*, A)
  • Palsternakka-kesäkurpitsa-punasipulipaistosta (Veg, M, L, G*)
  • Pinaatti-parsakeittoa (L, A)
  • Australialaista kikherne-kasvispataa (Veg, M, L, G*)
  • Hedelmärahkaa (L, G*, A)

Tiistai 30.4.

  • Riistapyöryköitä (M, L, A)
  • Kermaista pippurikastiketta (L, G*, A)
  • Pestokuorrutettua kirjolohta (L, G*, A)
  • Perunamuusia (L, G*, A)
  • Juuresriisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Paahdettuja kaskijuureksia (Veg, M, L, G*)
  • Kesäkurpitsa-fenkolikeittoa (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (L, A)
  • Punasipulimoussea (L, G*, A)
  • Suklaavanukasta (L, G*, A)

Keskiviikko 1.5.

Suljettu

Torstai 2.5.

  • Ruispaneroituja kananleikkeitä (M, L, A)
  • Paprika-chilimajoneesia (M, L, G*, A)
  • Burgundilaista härkäpataa (M, L, G*, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paistettuja perunoita (Veg, M, L, G*)
  • Yrttipaahdettua kukkakaalta (Veg, M, L, G*)
  • Curry-kukkakaalikeittoa (Veg, M, L, G*)
  • Parsarisottoa (L, G*, A)
  • Itte tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua (L, A), Marjahilloa (Veg, M, G*), Kermavaahtoa (L, G*, A)

Perjantai 3.5.

  • Possunniskaa Alabaman tyyliin (M, L, G*, A)
  • Paistettuja muikkuja (M, L, A)
  • Tartarkastiketta (L, G*, A)
  • Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Parsakaalikeittoa (L, G*, A)
  • Keftedes - vegaanisia juusto-tomaattipihvejä (Veg, M, L, G*), Vegaaninen srirachamajoneesi
  • Puolukkaherkkua (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

We are closed 1st of May.

Monday 29.4.

  • Grilled pork steaks (D, L, G*, A)
  • Citrus-seasoned chicken served in curry sauce (L, A)
  • Home made seasoned butter (L, G*, A)
  • Steamed rice (Veg, D, L, G*)
  • Hasselback potato bake (LL, G*, A)
  • Parsnip - zucchini - red onion bake (Veg, D, L, G*)
  • Spinach and asparagus soup (L, A)
  • Australian chickpea and vegetable stew (Veg, D, L, G*)
  • Fruit quark (L, G*, A)

Tuesday 30.4.

  • Game meatballs (D, L, A)
  • Creamy pepper sauce (L, G*, A)
  • Pesto-coated rainbow trout (L, G*, A)
  • Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Rice and root vegetables (Veg, D, L, G*, A)
  • Oven-roasted vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Zucchini and fennel soup (L, G*, A)
  • Home made carrot crepes (L, A)
  • Red onion mousse (L, G*, A)
  • Chocolate pudding (L, G*, A)

Wednesday 1.5.

Closed

Thursday 2.5.

  • Rye-breaded chicken fillets (D, L, A)
  • Bell pepper and chili mayo (D, L, G*, A)
  • Burgundy beef stew (D, L, G*, A)
  • Steamed wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Herb roasted cauliflower (Veg, D, L, G*)
  • Curry and cauliflower soup (Veg, D, L, G*)
  • Asparagusrisotto (L, G*, A)
  • Antell´s homemade Åland pancake (L, A), Berry jam (Veg, D, G*), Whipped cream (L, G*, A)

Friday 3.5.

  • Alabama style pork shoulder (D, L, G*, A)
  • Fried Vendace (D, L, A)
  • Tartare sauce (L, G*, A)
  • Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Green beans and herbs (Veg, D, L, G*)
  • Broccoli soup (L, G*, A)
  • Keftedes - vegan cheese and tomato patties (Veg, D, L, G*), Vegan sriracha mayo
  • Lingonberry and oat dessert (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta