Antell Alberga
- Avoinna ma–pe 7.30–14.30
- Lounas ma–pe 10.45–13.30, , Lounas. 13,50€
- Aamiainen ti–to 7.30–9.30, , Aamiainen. 9,50€
Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €
Ravintolan terveiset
Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.
Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2090.
Lounas – viikko 18
(29.4.-5.5.2024)
Keskiviikkona 1.5. olemme suljettuna. Mukavaa vappua!
Maanantai 29.4.
- Lounasbuffet 13,50 €
- Porsaan grillipihvejä (M, L, G*, A)
- Sitruksista currykanakastiketta (L, A)
- Itte tehtyä maustevoita (L, G*, A)
- Lämmin lisäke
- Höyrytettyä riisiä (Veg, M, L, G*)
- Hasselbackan perunavuokaa (VL, G*, A)
- Palsternakka-kesäkurpitsa-punasipulipaistosta (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Pinaatti-parsakeittoa (L, A)
- Kasvislounas
- Australialaista kikherne-kasvispataa (Veg, M, L, G*)
- Jälkiruoka
- Hedelmärahkaa (L, G*, A)
Tiistai 30.4.
- Lounasbuffet 13,50 €
- Riistapyöryköitä (M, L, A)
- Kermaista pippurikastiketta (L, G*, A)
- Pestokuorrutettua kirjolohta (L, G*, A)
- Lämmin lisäke
- Perunamuusia (L, G*, A)
- Juuresriisiä (Veg, M, L, G*, A)
- Paahdettuja kaskijuureksia (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Kesäkurpitsa-fenkolikeittoa (L, G*, A)
- Kasvislounas
- Itte tehtyjä porkkanaohukaisia (L, A)
- Punasipulimoussea (L, G*, A)
- Jälkiruoka
- Suklaavanukasta (L, G*, A)
Keskiviikko 1.5.
Suljettu
Torstai 2.5.
- Lounasbuffet 13,50 €
- Ruispaneroituja kananleikkeitä (M, L, A)
- Paprika-chilimajoneesia (M, L, G*, A)
- Burgundilaista härkäpataa (M, L, G*, A)
- Lämmin lisäke
- Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
- Paistettuja perunoita (Veg, M, L, G*)
- Yrttipaahdettua kukkakaalta (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Curry-kukkakaalikeittoa (Veg, M, L, G*)
- Kasvislounas
- Parsarisottoa (L, G*, A)
- Jälkiruoka
- Itte tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua (L, A), Marjahilloa (Veg, M, G*), Kermavaahtoa (L, G*, A)
Perjantai 3.5.
- Lounasbuffet 13,50 €
- Possunniskaa Alabaman tyyliin (M, L, G*, A)
- Paistettuja muikkuja (M, L, A)
- Tartarkastiketta (L, G*, A)
- Lämmin lisäke
- Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
- Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G*)
- Keittolounas
- Parsakaalikeittoa (L, G*, A)
- Kasvislounas
- Keftedes - vegaanisia juusto-tomaattipihvejä (Veg, M, L, G*), Vegaaninen srirachamajoneesi
- Jälkiruoka
- Puolukkaherkkua (L, A)
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
We are closed 1st of May.
Monday 29.4.
- Lunchbuffet 13,50 €
- Grilled pork steaks (D, L, G*, A)
- Citrus-seasoned chicken served in curry sauce (L, A)
- Home made seasoned butter (L, G*, A)
- Side
- Steamed rice (Veg, D, L, G*)
- Hasselback potato bake (LL, G*, A)
- Parsnip - zucchini - red onion bake (Veg, D, L, G*)
- Soup
- Spinach and asparagus soup (L, A)
- Vegetarian lunch
- Australian chickpea and vegetable stew (Veg, D, L, G*)
- Dessert
- Fruit quark (L, G*, A)
Tuesday 30.4.
- Lunchbuffet 13,50 €
- Game meatballs (D, L, A)
- Creamy pepper sauce (L, G*, A)
- Pesto-coated rainbow trout (L, G*, A)
- Side
- Mashed potatoes (L, G*, A)
- Rice and root vegetables (Veg, D, L, G*, A)
- Oven-roasted vegetables (Veg, D, L, G*)
- Soup
- Zucchini and fennel soup (L, G*, A)
- Vegetarian lunch
- Home made carrot crepes (L, A)
- Red onion mousse (L, G*, A)
- Dessert
- Chocolate pudding (L, G*, A)
Wednesday 1.5.
Closed
Thursday 2.5.
- Lunchbuffet 13,50 €
- Rye-breaded chicken fillets (D, L, A)
- Bell pepper and chili mayo (D, L, G*, A)
- Burgundy beef stew (D, L, G*, A)
- Side
- Steamed wild rice (Veg, D, L, G*)
- Roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
- Herb roasted cauliflower (Veg, D, L, G*)
- Soup
- Curry and cauliflower soup (Veg, D, L, G*)
- Vegetarian lunch
- Asparagusrisotto (L, G*, A)
- Dessert
- Antell´s homemade Åland pancake (L, A), Berry jam (Veg, D, G*), Whipped cream (L, G*, A)
Friday 3.5.
- Lunchbuffet 13,50 €
- Alabama style pork shoulder (D, L, G*, A)
- Fried Vendace (D, L, A)
- Tartare sauce (L, G*, A)
- Side
- Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
- Green beans and herbs (Veg, D, L, G*)
- Soup
- Broccoli soup (L, G*, A)
- Vegetarian lunch
- Keftedes - vegan cheese and tomato patties (Veg, D, L, G*), Vegan sriracha mayo
- Dessert
- Lingonberry and oat dessert (L, A)
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Anna meille palautetta
Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.
Anna palautettaTilaa lounaslista sähköpostiin
Saat listan sähköpostiisi joka viikko.