Antell Explorer

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • antell.htc@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 10.45–13.30
  • Kahvila ma–pe 7.30–16.15
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30
  • Aamiainen ma–pe 7.45–9.00

Lounasta tarjolla annosteltuna 11.00-12.30 toistaiseksi

Ravintolan terveiset

Olemme lyhentäneet lounasaikaa ja supistaneet tarjontaamme koronavirusepidemia takia. Lounas tarjoillaan lämpinä ja kaikki ruoka annostellaan asiakkaalle. Ravintolasaliin voi turvallisesti jäädä syömään, huolehdimmme hygieniasta ja varmistamme, että asiakaspaikkoja on normaalia väljemmin.

 

Lounas – viikko 23

(1.-7.6.2020)

Lounas tarjolla ravintolassa 11.00-12.30. Ruoka annostellaan asiakkaalle. Kahvilassa saatavilla pakattuja lounasannoksia ja salaattia. Meiltä voit ostaa iltaruokaa kotiin, pakkauksesta riittää 4-6 hengelle. Iltaruoan löydät kohdasta Vietävän hyvää.

Keskiviikko 3.6.

  • Kirjolohta kreikkalaisittain (L, G*, A), paahdettuja kasviksia (M, G*, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista (L, G*, A)
  • Basilika-tomaattikeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Lohilaatikko (L, G*, A)

Torstai 4.6.

  • Makaronilaatikkoa (L, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista
  • Intialaista linssikeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Makaronilaatikko (L, A)

Perjantai 5.6.

  • Porsaan kassleria ja kapriskastiketta (L, G*, A), paahdettua perunaa (M, G*, A)
  • Raikas salaattibaari kauden raaka-aineista
  • Porkkanasosekeittoa (L, G*, A)
  • Porsaan kassler ja kapriskastiketta

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch is served at 11.00-12.30. The food is dish out by service staff. Take away lunch and salad is available in cafeteria

Wednesday 3.6.

  • Rainbow trout Greek style (L, G*, A), roasted vegetables (D, G*, A)
  • Fresh salad bar with seasons ingredients (L, G*, A)
  • Tomato soup with basil (Veg, D, G*, A)
  • Salmon casserole (L, G*, A)

Thursday 4.6.

  • Macaroni casserole (L, A)
  • Fresh salad bar with seasons ingredients
  • Indian style lentil soup (Veg, D, G*, A)
  • (L, A)

Friday 5.6.

  • Braised Pork neck and caper sauce (L, G*, A), roasted potatoes (D, G*, A)
  • Fresh salad bar with seasons ingredients
  • Pureed carrot soup (L, G*, A)
  • Braised pork neck and caper sauce

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa  Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta