Antell HighWay

  • Viestikatu 7, 70600 Kuopio
  • 0207702200
  • antell.highway@antell.fi
  • Avoinna ma–to 8.00–14.30,pe8.00–13.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Meillä voit järjestää myös yksityistilaisuuksia. Kysy tarjousta tilaisuuteesi ravintolasta. p. 020 770 2200 tai antell.highway@antell.fi

Palvelemme klo 8.45-13.30 ja lounas on klo 10.30-12.30.

Ravintolan terveiset

Tullessasi ravintolaan huomioi käsien puhtaus ja turvavälit. Käytäthän myös kasvomaskia.

Kiitos! 

 

 

Lounas – viikko 16

(19.-25.4.2021)

Tervetuloa ravintolaamme! Lounasaikaan on bufeessa tarjolla monipuolinen salaattipöytä, kasvisruoka tai keitto, sekä kotiruoka ja makumatka hintaan 10,90 €. Myymme myös mukaan vietävän hyviä tuotteita, kahvia ja erilaisia kahvileipiä.

Perjantai 23.4.

  • Iso salaatti 8,50 €
  • Palak paneer savutofusta (Veg,G)
  • Fisu-hodareita (L,A), Remoulade-kastiketta
  • Cheddar uunimakkaraa (VL,G,A)
  • Karviasrahkaa (L,G,A) TAI Kahvi/ tee
  • Kahvi/ tee jälkiruoan kanssa 1,- €

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 23.4.

  • Big salad plate
  • Palak paneer with smoked tofu
  • Finnish fish hot dogs with cheese and Remoulade
  • Oven baked sausages with cheddar
  • Goose berry kvark Or coffee/tea
  • Coffee/tea with dessert

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Ursula  Nummi

Ursula Nummi

Ravintolapäällikkö
020 770 2200

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme, sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta