Antell HighWay

  • Viestikatu 7, 70600 Kuopio
  • 0207702200
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Kahvila  8.00–14.00,itsepalvelukassaklo21.30asti
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Meillä voit järjestää myös yksityistilaisuuksia. Kysy tarjousta tilaisuuteesi ravintolasta. p. 020 770 2200 tai antell.highway@antell.fi

Ravintolan terveiset

Tervetuloa herkulliselle itte tehdylle lounaalle!

 

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

Keskiviikko 28.2.

  • Runsas salaattivalikoima lisäkkeineen
  • Nyhtöpossuburgeri (M, G*)
  • Fish and Chips (L,A), Remoulade -kastiketta (M, G*, A)
  • Pinaattipannukakkua (L,A), puolukkahilloa (Veg, G*, A)
  • Lankkuperunoita (Veg, G*)
  • Kahvi/ tee tai Vadelma-riisiä (L, G*, A)

Torstai 29.2.

  • Runsas salaattivalikoima lisäkkeineen
  • Itte tehtyjä juustoisia lohimurekepihvejä (L,G,A) limekastiketta (L, G*, A)
  • Bolognese -kastiketta (M,G,A), juustoraastetta (L, G*, A)
  • Kasvis Kofta -pihvit (M,G,A), limekastiketta (L, G*, A)
  • Keitettyjä perunoita ja täysjyväspaghettia (M, A)
  • Kahvi/Tee tai Puolukkarahkaa (L, G*, A)

Perjantai 1.3.

  • Runsas salaattivalikoima lisäkkeineen
  • Butter Chicken (L, G*, A)
  • Juusto-kasvispiirasta (L, A)
  • Käristyslihakeittoa (M, G*, A)
  • Kahvi/ tee tai Hedelmämoussea (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Ursula  Nummi

Ursula Nummi

Ravintolapäällikkö
020 770 2200

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme, sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Ravintolamme yhteydessä on kokoustamiseen rauhallinen kabinettitila. Kauttamme järjestyvät niin suolaiset kuin makeat tarjottavat!

Lue lisää