Referenssit

Case: Antell Asema

“Täällä tuoksuu aamuisin todella hyvältä” – Antell Asema on suosittu kohtaamispaikka

Antell Asema palvelee oululaisen BusinessAseman käyttäjiä monipuolisesti. BusinessAsema on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa Oulun kaupunki tarjoaa yrittäjyyteen, osaamisen kehittämiseen ja työllistymiseen liittyviä palveluita. Antell on tuottanut ravintola- ja kahvilapalvelut vuodesta 2020 alkaen.

Aamiaista, lounasta ja kokouspalveluita

Oulun BusinessAsema on avoin kohtaamispaikka, jossa työ ja tekijät voivat helposti löytää toisensa. BusinessAsema tarjoaa matalan kynnyksen palveluita niin työnhakijoille, yrityksille kuin yrittäjyydestä haaveilevillekin.

Yksi BusinessAseman palveluista on monipuolinen ravintola Antell Asema, jossa voi nauttia niin omassa keittiössä valmistettua lounasta, piipahtaa kahvihetkelle, napata mukaan pientä syötävää tai pitää palaveria.

 – BusinessAseman asiakkaat voivat tulla asiointinsa yhteydessä lounaalle tai kahville, mutta myös me työntekijät itse lounastamme ja käymme kahvilla täällä, ja saamme samasta paikasta myös kokoustarjoilut, kertoo BusinessOulun yhteyspäällikkö Sari Kauppila.

“Antellin rooli on BusinessAsemalla todella tärkeä”

 

Lounaspaikka on hengähdyskeidas ja energianlähde

Antellin lounasravintola tarjoaa BusinessAseman työntekijöille paikan, jossa hengähtää hetken kiireisen työpäivän keskellä ja saada energiaa loppupäivään lounaan avulla. Kauppilan mukaan talon työntekijät käyttävät lounasravintolaa ahkerasti.

– On aivan mahtava asia, että meillä tehdään täällä keittiössä ruokaa päivittäin ja aamuisin tuntee hyvän ruoan tuoksun.

Kiitosta ja kehuja Antellin lounasravintola kerää erityisesti monipuolisesta ja maistuvasta ruoasta, sillä lounaalla on lämpimän ruoan lisäksi myös monipuoliset salaatti- ja leipäpöydät. Jokaisen ruokailijan on helppo löytää mieluisia vaihtoehtoja.

– Tarjolla on aina sellaista perinteistä kotiruokaa, välillä on tuttua ja välillä jotain uutta, kertoo BusinessAsemalla toimivan Talous ja nuoret TAT -järjestön kumppanuuspäällikkö Jari Maijanen.

Myös ystävällinen henkilökunta, jonka ansiosta asiakkailla on aina tervetullut olo, on Antell Aseman vahvuuksia.

– Antell Asema on loistava paikka. Täällä on hyvä henkilöstö, loistava ruoka ja helppo tulla. Olen iloinen, että voin käydä täällä syömässä, Maijanen tiivistää.

Kokouspalveluiden sujuvuus ja joustavuus avainasemassa

Antell Asema palvelee BusinessAseman toimijoita myös tuottamalla kokous- ja tapahtumatarjoiluja aina muutaman hengen palavereista suurempiin tapahtumiin.

 – Meille on todella tärkeää, että kokoustarjoilut saadaan joustavasti ja kaikesta pystytään sopimaan, Kauppila kertoo.

Kauppilalla on yhteistyöstä Antellin kanssa vain positiivisia kokemuksia, ja tarjoilujen järjestäminen on aina ollut sujuvaa. Kauppilalle on jäänyt mieleen erityisesti eräs tapaus, jossa Antellin henkilökunta oli hetkessä valmis auttamaan.

 ­– Muistan, kuinka eräänä aamuna olin unohtanut tehdä tilauksen tarjoiluista. Olin hädissäni, kun vieraat olivat jo saapumassa ovesta sisälle. Antellin ravintolapäällikkö tuumasi silloin, että hetki vain menee, ja kymmenen minuutin päästä tuoksui jo pulla.