Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • [email]
  • Avoinna ma–to 6.30–17.00, pe 6.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.00–12.45

Päivällinen ma-to 16.00 - 17.00

Lounas – viikko 39

(26.9.-2.10.2022)

Perjantai 30.9.

  • Chilipossua (M, L, G*, A), kvinoa-riisiä (Veg, M, G*, A), paahdettua kukka- ja parsakaalia (Veg, M, G*, A)
  • Punajuuri kvinoapihvit (M, L, G*, A), feta-tzaziki (L, G*, A)
  • Halloumi (G*, A)
  • Curry-broileri (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 30.9.

  • Pork stew seasoned with chili (D, L, G*, A), quinoa rice (Veg, D, G*, A), roasted cauliflower and broccoli (Veg, D, G*, A)
  • Beetroot quinoa patties (D, L, G*, A), feta-tzaziki (L, G*, A)
  • Halloumi (G*, A)
  • Curry-chicken (L, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Nina  Sihvonen

Nina Sihvonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2129

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta