Saavutettavuustyökalut

Antellin jouluterveiset – Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Julkaistu 21.12.2016

Image for Antellin jouluterveiset – Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Vuoden vaihtuessa on hyvä pysähtyä hetkeksi menneen vuoden tapahtumiin ja toisaalta raottaa, mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan.

Kaiken kaikkiaan kulunut vuosi oli meille yhdessä asiakkaidemme kanssa monin tavoin menestyksekäs. Avasimme vuoden 2016 aikana yhteensä 13 uutta Antell-ravintolaa ympäri Suomen. Uusien ravintoloiden lisäksi ravintolapäällikkömme kehittivät aktiivisesti jo olemassa olevien ravintoloidemme tarjontaa.

Ensi vuonna Suomen satavuotisjuhlavuosi tulee näkymään Antellin toiminnassa monin eri tavoin. Varsinaista juhlaviikkoa vietämme marras-joulukuussa 2017, mutta ravintoloissamme juhlavuosi tulee näkymään jo vuoden alusta lähtien.

Palvelun räätälöintiä asiakaskokemuksen puolesta

Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää toimintamme kehittämiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Kiitos siis aktiivisuudestanne! Runsas palaute on erittäin tervetullutta jatkossakin, jotta pystymme räätälöimään palveluamme juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Siksi kannustamme antamaan palautetta aktiivisesti joko suoraan ravintolan henkilökunnalle tai digitaalisten kanaviemme kautta.

Meille tärkeintä on tarjota juuri asiakkaillemme maistuvaa, itte tehtyä ruokaa ja siksi ravintoloissamme on tarjolla sata erilaista lounaslistaa joka päivä. Myös leipäpöytämme tarjontaa on kuluneen vuoden aikana parannettu sekä tehty monipuolisemmaksi ja tästä olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme. Itte tehty lupauksemme mukaisesti ravintoloissamme on tarjolla joka päivä itte tehtyä leipää, joka on leivottu joko Antellin omassa leipomossa 100 % suomalaisista viljoista tai sitten ravintolan keittiössä alusta saakka omalla reseptillä.

Mukana työelämän murroksessa

Työelämä muuttuu kovaa vauhtia ja tämä muutos näkyy myös ravintoloissamme. Digimurros mahdollistaa työnteon käytännössä ajasta ja paikasta riippumatta, vaikuttaen myös työssäkäyvien ihmisten ateriointiin työpäivän aikana. Tutkimusten mukaan lounas on edelleen tärkein ateria työpäivän aikana, mutta yhä useampi syö ison lounaan sijaan kevyemmin ja useammin työpäivän aikana. Ravintoloissamme muutos on käytännössä näkynyt esimerkiksi aamiais- sekä välipalatuotteiden ja muiden Vietävän hyvää eli mukaan otettavien tuotteiden kysynnän kasvuna.

Työelämän murroksen lisäksi tai jopa juuri sen takia, monet meistä haluavat myös hankkia valmiina tarjottavat omiin isompiin tai pienempiin juhlistettaviin hetkiin. Antellilta ostetaan paljon tilauksesta tehtyjä juhlatarjoiluja markettituotteiden sijaan juuri siksi, koska kaikki tarjoamamme tuotteet ovat ravintolan keittiössä itte tehtyjä.

Mielenkiintoista sisältöä tiedonjanoisille

Ravintoloissamme näkyvien muutosten lisäksi aloitimme vuoden 2016 alussa aktiivisen sisällöntuotannon Aidosti hyvää -blogin sekä useiden ladattavien oppaidemme muodossa. Järjestimme myös kaksi webinaaria työhyvinvointiin sekä johtamiseen liittyen.

Ensi vuonna tulemme jatkamaan mielenkiintoisten ja ajankohtaisten sisältöjen julkaisua niin henkilöstöravintolatoimintaan kuin henkilöstön hyvinvointiin sekä juhlavuoteen liittyviin teemoihin liittyen.

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Haluamme kiittää kaikki asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta sekä toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2017!