Saavutettavuustyökalut

Antell Opus avasi ovensa Herttoniemessä

Julkaistu 23.9.2019

Image for Antell Opus avasi ovensa Herttoniemessä

Uusin ravintolamme Antell Opus avautui Helsingin Herttoniemeen Opus Business Parkiin. Opus 2 -rakennuksessa sijaitsevan ravintolan viihtyisistä tiloista nauttivat niin alueen yritykset, kuin paikalliset asukkaatkin.

Ravintola on avoinna business parkin yrityksille klo 7.30-15. Muille ovet avautuvat aamuisin kahdeksalta. Tarjolla on tuolloin runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen, joka koostuu tuoreista leivistä, maukkaasta puurosta, leikkeleistä, juustoista, hedelmistä, marjoista, jugurteista ja tuoremehuista. Halutessaan mukaan voi napata vaikkapa pelkän sämpylän tai hedelmän. Vitriinissä on myynnissä niin suolaisia kuin makeita pikkusyötäviä läpi päivän. Ravintolassa on myös itsepalvelukassa, joka on käytössä aukioloaikojen ulkopuolella.

Antell Opuksen lounasbuffet koostuu keitosta sekä kolmesta lämpimästä ruuasta, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Kaikki luonnollisesti taattua Antellin laatua ja itte tehtyä. Monipuolinen salaattipöytä on niin ikään pidetty vaihtoehto ja mukaan saa tietysti aina myös tuoretta leipää.

Ravintolan deli-pisteellä kokki kasaa asiakkaan toiveesta oman lounassalaatin lautaselle. Perjantaisin tarjolla on ollut jotain vähän spesiaalimpaa, esimerkiksi meheviä hampurilaisia, joihin asiakas voi valita omat täytteensä.

”Tarkoitus on laajentaa lautasannosten tarjontaa myös muille päiville. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti”, ravintolapäällikkö Minna Lammi sanoo.

Ravintolatoiminnan ohella Antell hoitaa Opus Business Parkin tilavarauksia. Antell toimittaa kokoustiloihin myös maukkaat aamiaiset ja kahvitarjoilut sekä muut ruokailut ja välipalat. Viihtyisään ravintolasaliin yritysten edustajien on mukava tuoda asiakkaita vaikkapa lounastapaamisiin.

Tilauksesta ravintola valmistaa toiveiden mukaiset tarjottavat välipaloista juhlaviin illallisiin isollekin porukalle.