Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Lounas – viikko 18

(29.4.-5.5.2024)

Maanantai 29.4.

  • Kasvistäytteiset kaalikääryleet (Veg, M, L, G*, A), Puolukkahillo (Veg, M, L, G*)
  • Stroganoff (L, G*, A), Perunat (Veg, M, L, G*), Paahdettua rakuunaporkkanaa (Veg, M, L, G*)
  • Kanaa tikka masala (M, L, G*, A), Villiriisi (Veg, M, L)
  • Paahdettu sellerikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Savulohi salaatti (M, L, G*, A)
  • Mansikka-päärynäfruitie (Veg, M, L, G*)

Tiistai 30.4.

  • Pinaatti-ricottapizza (A)
  • Pizza Dillinger (L, A)
  • Höyrytetyt nakit (M, L, G*), Lämmin perunasalaatti (Veg, M, L, G*), Sinappi fraiche (L, G*, A)
  • Chili-maissikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Vapun delipöytä (L, G*, A)
  • Minimunkit (L, A)

Keskiviikko 1.5.

Suljettu

Torstai 2.5.

  • Panang curry quornista (M, L, G*, A), Jasmiiniriisi (Veg, M, L, G*)
  • Pyttipannu (M, L, G*), Paistettua kananmunaa (M, L, G*, A)
  • Paneroidut kalaleikkeet (A), Yrtti-kermaviilikastike (L, G*, A), Keitetyt perunat (Veg, M, L, G*), Neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Kukkakaali-mantelikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Sitruunainen kananpoikasalaatti (M, L, G*, A)
  • Hedelmäsalaatti (Veg, M, L, G*)

Perjantai 3.5.

  • Kolmen kaalin gratiini (L, A)
  • Ruiskuorrutettu kirjolohi (M, L, G*), Remoulade (M, L, G*, A), Perunamuusi (L, G*, A)
  • Kukkoa viinissä (L, G*, A), Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G*), Riisi
  • Mustajuurikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Paahdettu vuohenjuusto salaatti (VL, G*, A)
  • Banana split (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 29.4.

  • Cabbage rolls with vegetable fillind (Veg, D, L, G*, A), Lingonberry jam (Veg, D, L, G*)
  • Stroganoff (L, G*, A), Potatoes (Veg, D, L, G*), Roasted tarragon carrots (Veg, D, L, G*)
  • Chicken tikka masala (D, L, G*, A), Wild rice (Veg, D, L)
  • Roasted cellery soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Salmon salad (D, L, G*, A)
  • Strawberry and pear fruitie (Veg, D, L, G*)

Tuesday 30.4.

  • Spinach and ricotta pizza (A)
  • Dillinger pizza (L, A)
  • Steamed sausages (D, L, G*), Potato salad (Veg, D, L, G*), Mustard sauce (L, G*, A)
  • Chili and corn soup (Veg, D, L, G*, A)
  • (L, G*, A)
  • Donuts (L, A)

Wednesday 1.5.

Closed

Thursday 2.5.

  • Panang curry quorn (D, L, G*, A), Jasmin rice (Veg, D, L, G*)
  • Potato and sausage pan (D, L, G*), Fried eggs (D, L, G*, A)
  • Crispy fish fillets (A), Sour cream sauve (L, G*, A), Boiled potatoes (Veg, D, L, G*), Green beans (Veg, D, L, G*)
  • Cauliflower and mandel soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Lemon chicken salad (D, L, G*, A)
  • Fruit salad (Veg, D, L, G*)

Friday 3.5.

  • Three cabbage gratin (L, A)
  • Rye breaded salmon (D, L, G*), Remoulade sauce (D, L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Coq au vin (L, G*, A), Roasted beetroots (Veg, D, L, G*), Rice
  • Pureed black salsify soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Goat cheece salad (LL, G*, A)
  • Banana split (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta