Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064
Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 39

 

Tiistai 27.9

 

Tuoreet sämpylät 3€ / 5kpl

Palsternakka-sosekeitto 12€ / 9dl

Kaalilaatikko (M,L,G,A) 7,50€ / 700g

Pyttipannu (L,M,G) 12€ / 1 kg

Chiavanukas ja päärynäsose (L,G,A) 2,90€ / 200g

Mansikka-mustikka tuorepuuro (L,A) 2,50€ / 200g

Sitruuna-lakritsirahka 6€ / 500g

 

Torstai 29.9

 

Tuoreet sämpylät (L,A) 2,50€ / 5kpl

Purjo-perunasosekeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl

Pinaattiohukaiset (L,G,A) 7€ / 500g

Punasipulimousse (L,G,A) 4,50€ / 200g

Kananpoika-pastavuoka (L,A) 7,50€ / 700g

Silakkapihvit (L,G,A) 10,50€ / 500g

Tilli-sitruunakastike (L,G,A) 4,50€ / 300g

Muusi (L,G,A) 4,50€ / 700g

Linssipihvit (M,L,G,A,veg) 9,50€ / 500g

Omenakiisseli (L,M,G,veg) 4€ / 400g

Texmex kanasalaatti (L,G,A) 8€ / n. 500g

Monkey bread – kakku (n 4hlö) 8 €

Puolukka-kinuski tuorepuuro (L,A) 2,50€ / 200g

Persikka lassi (M,L,G,veg) 3€ / 300g

 

Noutoajat tiistain tuotteille ovat: tiistai 14.00-14.30 ja keskiviikko 7.30-8.00. 

torstain tuotteille: torstai 14.00-14.30 ja perjantai 7.30-8.00. 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.

Lounas – viikko 39

(26.9.-2.10.2022)

Viikonlopun ruokalistat pyydettäessä keittiöltä.

Perjantai 30.9.

  • Myskikurpitsakeitto (L, G*, A), Paahdetut kurpitsansiemenet (Veg, M, L, G*)
  • Kasvislasagne (Veg, M, L, A)
  • Hawaijinleike (L, A), Bearnaisekastike (VL, G*, A), Grillatut ananakset (Veg, M, L, G*)
  • Smetanamuikut (L, G*, A), Perunamuusi (L, G*, A), Paahdettua kukkakaalia ja parsakaalia (Veg, M, L, G*)
  • Jätskiä (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 30.9.

  • Pureed pumpkin soup (L, G*, A), Roasted pumpkin seeds (Veg, D, L, G*)
  • Vegetable lasagna (Veg, D, L, A)
  • Pork cutlet (L, A), Bearnaise sauce (LL, G*, A), Grilled pineapple (Veg, D, L, G*)
  • Vendace with sour cream sauce (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A), Roasted cauliflower and broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Ice cream (L, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta