Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 25

 

(Huom. torstain kotimyynti = juhannuksen ennakkomyynti)

 

Tiistai 17.6.

 

Kesäkeittoa (L,G,A) 12€ / 9dl

Cashew mustapapurisottoa  (L,A) 8,50€ / 700g

Itte tehdyt jauhelihapihvit & kermainen pippurikastike (L,G,A)

13,50€ / 500g

Kanaa hapanimeläkastikkeessa (L,M,G,A) 13,50 / 700g

salaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Mango tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g

Mansikka-päärynäfruitie (VEG,L,M,G) 4€ / 3dl

Lemoncurd rahka (L,G,A)  6€ /300g

Kesäviinerit (VL,A sis.manteli)  3€ / kpl       10€ / 4kpl

 

Torstai 19.6. JUHANNUKSEN ENNAKKOTILAUKSET

             

Herkkuja Juhannukseen Ainosta

Ainon marinoidut ribsit (M,L,G,A)12€/n.600g

Vaalea BBQ-majoneesi (M,L,G,A)5.00€/400g

Varhaisperunasalaatti (M,L,G,A) 8.00€/ 500G

Saaristolaisleipä (L,A) 8.00€

Kylmäsavukirjolohiherkku 12.00€ n.200g (L,G,A)

Sillikaviaari 8.00€ n.200g(L,G,A)

Mansikka- tuorejuustokakku (L,A) 4-6 henkeä 12.00€

Tilaukset s-postilla 6130@antell.fi tiistai 17.6 mennessä ja nouto 19.6 klo 12-13

 

 

KOTIMYYNTI JÄÄ TAUOLLE JA PALAA TAAS VIIKOLLA 32

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä.

Nouto Antell Ainosta klo 14 – 14:30

Lounas – viikko 25

(16.-22.6.2025)

Maanantai 16.6.

  • Cashew-mustapapurisottoa (L, G, A)
  • Kalaa cordon bleu (A), Kapris-kermaviilikastiketta (L, G, A)
  • Porsaan grillipihvejä (M, L, G, A)
  • Perunoita (Veg, M, L, G)
  • Provencen uunikasviksia (Veg, M, L, G)
  • Arabialaista linssikeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Aioli-katkarapusalaatti (L, G, A)
  • Lemon curd rahka (L, G, A)

Tiistai 17.6.

  • Hummuksella täytettyjä kesäkurpitsoja (Veg, M, L, G, A)
  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (M, L, G, A), Kermaista pippurikastiketta (L, G, A), Perunoita (Veg, M, L, G)
  • Kanaa hapanimeläkastikkeessa (M, L, G, A), Mausteista riisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua porkkanaa ja punajuurta (Veg, M, L, G)
  • Kesäkeittoa (L, G, A)
  • Brie-juustosalaatti (VL, G, A)
  • Vegaaninen mustikkasmoothie (Veg, M, L, G, A)

Keskiviikko 18.6.

  • Itte tehtyjä bataatti-maissipihvejä (M, L, G, A), Srirachamajoneesia (M, L, G, A)
  • Sitruunaista tonnikala-täysjyväpastagratiinia (L, A)
  • Burgundilaista härkäpataa (M, L, G, A), Basmatiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua tomaattikeittoa (Veg, M, L, G)
  • Gremolata-Kanasalaatti (M, L, G, A)
  • Kookospannacottaa (L, G, A)

Torstai 19.6.

  • Tricolori frittata - kolmivärinen kasvismunakas (L, G, A)
  • Porsaan Ribs (M, L, G)
  • Uuniperunoita (Veg, M, L, G), Kylmäsavulohitäyte (L, G, A)
  • Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G)
  • Itämaista kikhernesosekeittoa (Veg, M, L, G)
  • Jäätelöä ja mansikkahilloa (L, G, A)

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 16.6.

  • Cashew and black bean risotto (L, G, A)
  • Fish cordon bleu (A), Caper and sour cream dressing (L, G, A)
  • Grilled pork steaks (D, L, G, A)
  • Boiled potatoes (Veg, D, L, G)
  • Oven-baked vegetables (Veg, D, L, G)
  • Arabian lentil soup (Veg, D, L, G, A)
  • Aioli shrimp (L, G, A)
  • Lemon curd (L, G, A)

Tuesday 17.6.

  • Hummus-filled zucchinis (Veg, D, L, G, A)
  • Antell's homemade minced meat patties (D, L, G, A), Creamy pepper sauce (L, G, A), Boiled potatoes (Veg, D, L, G)
  • Sweet and sour chicken (D, L, G, A), Spicy rice (Veg, D, L, G)
  • (Veg, D, L, G)
  • Finnish vegetable soup (L, G, A)
  • Brie cheese (LL, G, A)
  • Vegan blueberrysmoothie (Veg, D, L, G, A)

Wednesday 18.6.

  • Sweet potato and corn patties (D, L, G, A), Sriracha mayonnaise (D, L, G, A)
  • Lemon-seasoned tuna and wholegrain pasta gratin (L, A)
  • Burgundy beef stew (D, L, G, A), Basmati rice (Veg, D, L, G)
  • (Veg, D, L, G)
  • Roasted tomato soup (Veg, D, L, G)
  • Gremolata-seasoned chicken (D, L, G, A)
  • Coconut pannacotta (L, G, A)

Thursday 19.6.

  • Tricolori frittata - oven-baked vegetable omelette (L, G, A)
  • Pork rib (D, L, G)
  • Baked potatoes (Veg, D, L, G), Salmon filling (L, G, A)
  • Roasted beetroot (Veg, D, L, G)
  • Oriental pureed chick pea soup (Veg, D, L, G)
  • Ice cream and strawberry jam (L, G, A)

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta