Antell Aino
- Avoinna ma–pe 7.30–14.30
- Lounas ma–pe 10.30–13.40
Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.
Ravintolan terveiset
Lounas – viikko 18
(28.4.-4.5.2025)
Keskiviikko 30.4.
- Lounasbuffet
- Päärynä-palsternakkakeittoa (Veg, M, L, G, A)
- Härkis-lehtikaalimoussakaa (M, L, A)
- Nakkilajitelma (M, L, G, A), Pekoni-perunamuusia (L, G, A), Dijon-omenamajoneesi (M, L, G, A)
- Sitruunainen tonnikalapastavuoka (L, A), Sinappisia uuniporkkanoita (Veg, M, L, G, A)
- Delilounas
- Päärynä-palsternakkakeittoa (Veg, M, L, G, A)
- Chorizo-salaattia (M, L, G)
- Jälkiruoka
- Minimunkkeja (L, A)
Torstai 1.5.
Suljettu
Perjantai 2.5.
- Lounasbuffet
- Paahdettua punajuurisosekeittoa (L, G, A)
- Chili con Jauhis (Veg, M, L, G), Riisiä (Veg, M, L, G)
- Creamy chicken piccata - Kermainen sitruuna kananpoika (M, L, A), Paahdettua parsakaalia (Veg, M, L, G)
- Jälkiruoka
- Marjasalaattia & kinuskia (L, G, A)
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Wednesday 30.4.
- Pear and parsnip soup (Veg, D, L, G, A)
- Vegetable moussaka (D, L, A)
- Frankfurter mix (D, L, G, A), Mashed potatoes with bacon (L, G, A), Dijon and apple mayonnaise (D, L, G, A)
- Lemon-seasoned tuna and wholegrain pasta gratin (L, A), Oven-roasted carrots with mustard M (Veg, D, L, G, A)
- Pear and parsnip soup (Veg, D, L, G, A)
- Chorizo salad (D, L, G)
- Mini donuts (L, A)
Thursday 1.5.
Closed
Friday 2.5.
- Roasted beetroot soup (L, G, A)
- Chili sin carne (Veg, D, L, G), Rice (Veg, D, L, G)
- Chicken Piccata - creamy lemon chicken (D, L, A), Roasted broccoli (Veg, D, L, G)
- Berry salad & caramel sauce (L, G, A)
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Anna meille palautetta
Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.
Anna palautettaTilaa lounaslista sähköpostiin
Saat listan sähköpostiisi joka viikko.