Antell Ericsson

  • Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
  • 0207702205
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00,  
  • Kahvila ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 191045

Ravintolan terveiset

Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima
– annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

InnoCafe ja ravintolan kahvion itsepalvelukassat käytössä 24/7! Tervetuloa ostoksille!

InnoCafe jälleen avoinna! Itsepalvelukassa palvelee kellon ympäri 24/7. Molemmista kahvioista löydät syötävät ja juotavat nopeaan nälkään ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

Antell Ericssonin lounaslista ja valikoima uudistuivat

Tarjolla on päivittäin enemmän kappaleruokia ja omasta pisteestä vegebuffet, jossa on huomioitu tarkasti proteiinit ja kappaleruokien riittävä valikoima. Jälkiruoka-annoksen vaihtoehtona on hedelmä. Ruokajuomat sisältyvät jatkossa lounaaseen: maito, piimä, kotikalja ja hiilihapollinen vesi. Pop up -keittiö tarjoilee kerran viikossa lautasannoksia Street Food -tyyliin Tervetuloa nauttimaan lounaalle!

Lounas – viikko 21

(20.-26.5.2024)

Ravintola avoinna 8:00-14:00, lounas 11:00-13:00. Itsepalvelukassat tuotteineen palvelee InnoCafessa, sekä ravintolassa 24/7 viikon jokaisena päivänä. Muutokset ruokalistalla mahdollisia.

Maanantai 20.5.

  • BBQ possua korealaisittain (M, L, A)
  • Lohipastaa (L, A)
  • Falafelpyöryköitä (Veg, M, L, G*, A), Valkosipulijogurttia (L, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (M, L, G*)
  • Höyrytettyjä vihanneksia (Veg, M, L, G*)
  • Mangolassi tai hedelmä (L, G*)

Tiistai 21.5.

  • Kalkkunaa paholaisenkastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Meksikon pikajuna; uunimakkaraa smetanalla, paprikalla ja jalapenolla (L, G*, A)
  • Sambar - intialaista linssipataa (Veg, M, L, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Yrttipaahdettua perunaa (Veg, M, L, G*, A)
  • Sipuli-paprikapaistosta (Veg, M, L, G*, A)
  • Mansikka-raparperikiisseliä tai hedelmä (Veg, M, L, G*, A)

Keskiviikko 22.5.

  • Cheddarkanaa (L, G*, A)
  • Lasagnea (L, A)
  • Papu-kasvisratatouille (Veg, M, L, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Rakuunaporkkanoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Marjarahkaa tai hedelmä (L, G*, A)
  • Juusto-pekonihampurilainen ja ranskalaiset (L)

Torstai 23.5.

  • Kanakormaa (L, G*, A)
  • Hernekeittoa (M, L, G*, A)
  • Härkäpapu-lehtikaalipihvejä (L, A)
  • Harissa-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Kukkakaali-papulisäke (Veg, M, L, G*, A)
  • Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa tai hedelmä (L, A)

Perjantai 24.5.

  • Pollo alla Cacciatore- metsästäjän broileria (M, L, G*, A)
  • Nduja Pastaa (salami-pekoni) (L, A)
  • Lenticchie al sugo- tomaattista linssipataa (Veg, M, L, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa (Veg, M, L, G*)
  • Mustikka Tiramisu tai hedelmä (L)
  • Juusto-pekonihampurilainen ja ranskalaiset (L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant is open from 8:00-14:00, lunch from 11.00-13:00. Self service cashier serves in InnoCafe and in the restaurant 24/7 every day of the week. Changes in the menu are possible.

Monday 20.5.

  • BBQ pork Korean style (D, L, A)
  • Salmon pasta (L, A)
  • Falafel patties (Veg, D, L, G*, A), Garlic youghurt (L, G*, A)
  • Boiled rice (D, L, G*)
  • Steamed vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Mango lassi or fruit (L, G*)

Tuesday 21.5.

  • Turkey with devils sauce (D, L, G*, A)
  • Oven baked sausage with sour cream, paprika and jalapenos (L, G*, A)
  • Sambar lentil stew (Veg, D, L, G*, A)
  • Boiled rice (Veg, D, L, G*, A)
  • Baked potatoes with herbs (Veg, D, L, G*, A)
  • Baked onion and paprika (Veg, D, L, G*, A)
  • Strawberry and rhubarb coulis or fruit (Veg, D, L, G*, A)

Wednesday 22.5.

  • Cheddar chicken (L, G*, A)
  • Lasagna (L, A)
  • Bean and vegetable ratatouille (Veg, D, L, G*, A)
  • Boiled rice (Veg, D, L, G*, A)
  • Carrots with tarragon (Veg, D, L, G*, A)
  • Berry curd or fruit (L, G*, A)
  • Cheese and bacon burger with fries (L)

Thursday 23.5.

  • Chicken korma (L, G*, A)
  • Pea soup (D, L, G*, A)
  • Broad bean and kale patties (L, A)
  • Harissa and yoghurt sauce (L, G*, A)
  • Boiled rice (Veg, D, L, G*)
  • Cauliflowers and beans (Veg, D, L, G*, A)
  • Pancake, jam and whipped cream or fruit (L, A)

Friday 24.5.

  • Pollo alla Cacciatore (D, L, G*, A)
  • Nduja Pasta (with salami and bacon) (L, A)
  • Lenticchie al sugo- tomato and lentil stew (Veg, D, L, G*, A)
  • Boiled rice (Veg, D, L, G*)
  • Roasted paprika and zucchini (Veg, D, L, G*)
  • Blueberry Tiramisu or fruit (L)
  • Cheese and bacon burger with fries (L)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Ravintolapäällikkö
020 770 2246

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta