Saavutettavuustyökalut

Toimitus- ja käyttöehdot

Palveluntarjoaja

Palveluntarjoaja ja verkkokaupan omistaja on Katri Antell Oy (Y-tunnus: 0187176-4), Poratie 5B, 90140 Oulu. Sähköpostiosoite: info (ät) antell.fi).

Palvelun käyttäjä

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotta tai enemmän), jotta hän voi tilata tuotteita tai palveluita Antell-sovelluksella.

Toimitusaika

Tilauksen arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen vahvistusvaiheessa. Tilaaja pystyy seuraamaan toimituksen etenemistä sovelluksen kautta.

Tilausvahvistus

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen tilaajalle lähetetään tilausvahvistus sähköpostiin. Tilaaja vastaa siitä, että annetut yhteystiedot ovat oikein.

Maksuvaihtoehdot

Loppukäyttäjä voi valita palvelussa erilaisia maksutapoja, jotka ovat tällä hetkellä seuraavat: MobilePay, korttimaksu, verkkopankkimaksut (Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki).

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden tarjota muita maksutapoja tai olla tarjoamatta tiettyjä maksutapoja. Loppukäyttäjä valitsee sitovan maksutavan tilauksen yhteydessä. Jos loppuasiakas valitsee online-maksutavan, maksu voidaan käsitellä ulkopuolisen maksupalvelun tarjoajan toimesta, joka toimii yhteistyössä palveluntarjoajan kanssa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydetään ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Antell).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan Antellin asiakasrekisteriin. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun tietosuojaselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Antellin verkkokaupan asiakkaaksi.

Toimitus

Valmiit tilaukset noudetaan ravintolasta tilauksen vahvistamisen yhteydessä ilmoitettuna ajankohtana.

Mahdollisesta kuljetuksesta vastaa Antell yhdessä toimituskumppanin kanssa. Kuljetuspalvelu on saatavilla toistaiseksi vain rajattuun tuoteryhmään.

Reklamaatiot

Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Mikäli toimituksessa tai tuotteessa on vikaa, voi asiakas ottaa yhteyttä Antelliin asian selvittämiseksi.

Ehtojen päivittäminen

Katri Antell Oy voi tehdä näihin käyttöehtoihin muutoksia ilman erillistä ilmoitusta, jos henkilötietojen käyttöä ei samalla laajenneta. Jos henkilötietojen käyttö laajenee, päivityksestä ilmoitetaan rekisteröidyille Antell-sovelluksen kautta.

Lue lisää

Lisätietoja sovelluksesta

Antellin mobiilisovelluksen tietosuojaseloste