Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 169338 Lue lisää

Antell Asema

  • Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu
  • 020 770 2221
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Tervetuloa Antell Asemalle!

Palvelemme ma-pe klo 8.00-14.00, lounasbuffet katettuna klo 11-13.00. Kahvilavitriinistämme löydät monenmoista herkkua niin suolaisen- kuin makeannälkään. Meiltä herkut myös kotiin vietäväksi!

Antell Aseman väki

Lounas

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle ma-pe klo 11-13! Meillä vietät myös mukavat kahvihetket ja ostat ruokaa mukaan. Palvelemme arkisin klo 8-14. Näkemisiin Antell Asemalla!

Herkut

Tiesithän, että voit tilata kahvilastamme itte tehtyjä herkkuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, pieniin ja suuriin: palaveriin, ystävän ilahduttamiseksi tai vaikka vain viikonlopun juhlistamiseksi. Suunnittelemme herkulliset tarjottavat toiveidenne mukaisesti myös erilaisiin juhlahetkiin kuten merkkipäiviin, valmistujaisiin, lakkiaisiin jne. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

Syö fiksusti Antell-sovelluksen avulla!

Lataa uusi sovelluksemme Google Playsta tai App Storesta ja lisää ravintolamme listaukseen koodilla 169338. Syö fiksusti -lounasanalyysi antaa tietoa syömäsi lounaan ravintosisällöstä.

Lue lisää

Otamme koronapassin käyttöön 28.12. alkaen

Valtakunnallisten ravintolarajoitusten tiukentuessa Antell ottaa kaikille asiakkaille avoimissa lounasravintoloissaan käyttöön koronapassin. Asiakaspaikoista on käytössä 75 prosenttia normaalista asiakaspaikkamäärästä. Koronapassi tarkistetaan 28.12. alkaen kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailta, jotka jäävät nauttimaan ruokaa ravintolan tiloihin. Noutoruokaa hakevilta passia ei vaadita. Koronapassin käyttö tulee jatkumaan valtioneuvoston ja MaRa ry:n ohjeistusten mukaisesti. Ruoka- ja henkilöstöravintolat ovat THL:n riskiluokituksen mukaan vähäisen tartuntariskin toimijoita. Kiinnitämme jatkossakin asiakkaidemme terveysturvallisuuteen erityistä huomiota. Tervetuloa Antellille!

Lounas

Tuleva lounaslistamme julkaistaan 24.1.

Ravintolapäällikkö

Ansu  Paulavirta

Ansu Paulavirta

Ravintolapäällikkö
020 770 2220

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta