Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 169338 Lue lisää

Antell Asema

  • Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu
  • 020 770 2221
  • antell.asema@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Tervetuloa Antell Asemalle!

Palvelemme ma-pe klo 8.00-14.00.

Lounasbuffet katettuna pöytään klo 11-13.00

Kahvilavitriinistämme löydät monenmoista herkkua niin suolaisen- kuin makeannälkään.

Meiltä herkut myös kotiin vietäväksi!

Antell Aseman väki

Lounas

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle ma-pe klo 11-13! Meillä vietät myös mukavat kahvihetket ja ostat ruokaa mukaan. Palvelemme arkisin klo 8-14. Näkemisiin Antell Asemalla!

Herkut

Tiesithän, että voit tilata kahvilastamme itte tehtyjä herkkuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, pieniin ja suuriin: palaveriin, ystävän ilahduttamiseksi tai vaikka vain viikonlopun juhlistamiseksi. Suunnittelemme herkulliset tarjottavat toiveidenne mukaisesti myös erilaisiin juhlahetkiin kuten merkkipäiviin, valmistujaisiin, lakkiaisiin jne.

Syö fiksusti Antell-sovelluksen avulla!

Lataa uusi sovelluksemme Google Playsta tai App Storesta ja lisää ravintolamme listaukseen koodilla 169338. Syö fiksusti -lounasanalyysi antaa tietoa syömäsi lounaan ravintosisällöstä.

Lue lisää

Hävikkiviikko (13.-19.9.)

Asema on mukana hävikkiviikossa. Ruoka on liian hyvä ja tärkeä asia hukattavaksi. Hävikkiviikko haluaa nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä.

Lounas – viikko 37

(13.-19.9.2021)

Lounasbuffet tarjolla ma-pe klo 11.00-13.00. Tervetuloa nauttimaan Itte tehdystä ruoasta. Valmistamme erityisruokavaliot tilauksesta. Tervetuloa.

Perjantai 17.9.

  • Savulohi-rucolapannupizza (L, A), Grillitomaatit (Veg, M, G*)
  • Nyhtökauralasagne (L, A)
  • Ahvenanmaan pannukakku, kermavaahto ja hillo (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Ansu  Paulavirta

Ansu Paulavirta

Ravintolapäällikkö
020 770 2220

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta