Antell Gräsa

  • Gräsantörmä 2, 02200 Espoo
  • 020 770 2130
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen ti–to 8.00–9.30

Lounas – viikko 5

(30.1.-5.2.2023)

Perjantai 3.2.

  • Fajita maustettua broileria (M, G*, A), Tortilloja, salsaa ja cremé fraichea (L, A)
  • Härks-nachovuokaa (Veg, M, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Emmi  Huuskonen

Emmi Huuskonen

Ravintolapäällikkö
0207702248

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta