Antell Gräsa

  • Gräsantörmä 2, 02200 Espoo
  • 020 770 2130
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen tiistainaklo 8.00–9.30

Lounas – viikko 50

(11.-17.12.2023)

Joululounas keskiviikkona 13.12. Tervetuloa!

Maanantai 11.12.

  • Broileria pesto-parmesan kastikkeessa (L, G*, A)
  • Lohimestarin pihvejä (VL, G*, A)
  • Tilli-kermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Sitruunarisottoa (VL, G*, A)
  • Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Keitetyt perunat (Veg, M, L, G*)

Tiistai 12.12.

  • Porsaan grillipihvejä (M, G*, A)
  • Itte tehtyä maustevoita (L, G*, A)
  • Sitruunaista tonnikala-täysjyväpastagratiinia (L, A)
  • Härkis-kikhernecurrya (Veg, M, G*, A)
  • Kermaperunat (L, G*, A)

Keskiviikko 13.12.

  • Joulukinkkua ja itte tehtyä sinappia (L, G*, A), Imellettyä perunalaatikkoa (L, A), Porkkanalaatikkoa (L, A), Lanttulaatikkoa (L, G*, A)
  • Jouluinen salaattipöytä (A)
  • Joulutorttu (L, A)

Torstai 14.12.

  • Kalkkunaa kormakastikkeessa (L, G*, A)
  • Tempura leivitettyä turskaa (M, L, A)
  • Remouladea (L, G*, A)
  • Smetanassa haudutettua kasvis-kaalilaatikkoa (L, G*, A)
  • Bataatti-perunamuussia (L, G*, A)
  • Basmatiriisiä (Veg, M, G*)

Perjantai 15.12.

  • Pepperonipizza (L, A)
  • Napolin pizza (VL, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Emmi  Huuskonen

Emmi Huuskonen

Ravintolapäällikkö
0207702248

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta