Paciuk­sen­ka­tu 21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • 7180@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 13

(25.-31.3.2019)

Tiistai 26.3.

  • Appelsiini-inkiväärimaustettua paistettua turskaa (M, G*, A) , tillikermaviiliä (L, G*, A)
  • Gulassikeittoa naudanlihasta (L, G*, A) , smetanaa (L, G*, A)
  • Soijabolognesea (Veg, M, G*, A) , täysjyväpastaa (Veg, M, A)
  • Parsakaalikeittoa ja smetanaa (L, G*, A)
  • Paahdettua kanaa (M, G*, A)
  • Kaura-raparperipaistosta ja vaniljavaahtoa (L, A)

Keskiviikko 27.3.

  • Kanaa Panangcurry ja basmatiriisiä (M, G*, A)
  • Naudanjauheliha-Koskenlaskijakastiketta ja persiljapottuja (L, G*, A)
  • Täyteläistä metsäsieni-parmesanrisottoa (L, G*, A)
  • Vegaanista bataattisosekeittoa ja paahdettuja siemeniä (Veg, M, G*, A)
  • Feta-vesikrassi (L, G*, A)
  • Vadelmavispipuuroa (M, A)

Torstai 28.3.

  • Tulista uunimakkaraa ja perunamuusia (pyydä maidoton makkara + muusi keittiöstä) (L, G*, A)
  • Lohilasagnea ja parmesania (L, A)
  • Palak Paneer - Intialaista pinaattimuhennosta kotijuustolla (L, G*, A)
  • Punajuuri-vuohenjuustokeittoa (L, G*, A) , krutonkeja (M, A)
  • Serranonkinkku (M, G*, A)
  • Mansikka-passionsmoothie (L, G*, A)

Perjantai 29.3.

  • Rapeaa maissikanaa ja sweetchili dippiä (M, G*, A) , lohkoperunoita ja grillattuja kauden kasviksia (M, G*)
  • Vegaanisia falafelpihvejä ja sweetchili dippiä (Veg, M, G*, A)
  • Purjo-perunasosekeittoa (L, G*, A) , paahdettua sipulirouhetta (M, A)
  • Gouda-viininlehtikääryle (L, G*, A)
  • Sitruuna-valkosuklaamoussea (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Kati  Parviainen

Kati Parviainen

Ravintolapäällikkö
0207702218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta