IF Turku

Joutsenmerkki

If Turun Antell-ravintolalle myönnettiin Joutsenmerkki.
If Turun Antell-ravintolalle myönnettiin Joutsenmerkki. Henkilökuntamme tekee monipuolista työtä ravintolan ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

Ravintolamme noudattaa raaka-aineiden hankintaa ja käyttöä koskevia ympäristövaatimuksia. Joutsenmerkitty ravintola käyttää runsaasti luomua, vastuullisia kaloja ja tuntee aina pääraaka-aineidensa alkuperän. Lisäksi Joutsenmerkityssä ravintolassa on aina tarjolla kasvisruokaa.

Joutsenmerkki edellyttää, että ravintola vähentää energian- ja vedenkulutusta, jätemääriä sekä kemiallisten tuotteiden käyttöä. Pääosa käytettävistä tuotteista on ympäristömerkittyjä.

”Tänä päivänä hyvin ajankohtaiset ruokahävikkiasiat on hoidettu Antellissa esimerkillisesti,” Ympäristömerkintä Suomen toimitusjohtaja Riikka Holopainen iloitsee. ”Myös muovisten kertakäyttötuotteiden käyttö on minimoitu.”

”Ympäristötyö on Ifissä tärkeää. Edellytämme, että myös yhteistyökumppanimme hoitavat omat ympäristöasiansa ensiluokkaisesti”, Ifin Group Services -yksikön kehityspäällikkö Yrjö Luukkanen painottaa.

”Antell-ravintolalle myönnetty Joutsenmerkki on osoitus ympäristön kannalta hyvin hoidetusta palveluprosessista ja arvostamme sen korkealle. Jokaisen yrityksen tulee kantaa vastuunsa ympäristöstä”.

Joutsenmerkki on Suomen tunnetuin ympäristömerkki ja yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä.