Henkilöstöravintola

Kunnon lounas vie pitkälle

Lämmin lounas on fiksu suomalainen tapa. Lounastauolla on tutkitusti positiivinen vaikutus vireyteen, työtehoon ja jaksamiseen. Tasapainoisen lounaan ansiosta iltapäivällä ei tule sorruttua naposteluun, ja energiaa riittää vielä työpäivän jälkeisiin menoihin.

Lounaan onkin sanottu olevan yksi tärkeimmistä työkykyä ylläpitävistä rutiineista.

Viihtyisässä henkilöstöravintolassa myös mieli lepää. Antellin henkilöstöravintolassa tunnelma ja esillepano ovat aina kohdillaan. Yhdessä syöminen hitsaa porukkaa yhteen, ja henkilöstöravintola tarjoaa puitteet spontaaneille kohtaamisille. Herkullisen ruoan äärellä näistä saattaa syntyä uusia ideoita yrityksesikin hyväksi.

Ehkä parasta on kuitenkin tunne meidän ravintolasta.

Tuttu henkilökunta tietää, mistä juuri sinun yrityksesi työntekijät pitävät. Joissakin ravintoloissa vannotaan lihapullien nimiin, toisissa nautitaan maailman mauista.

Antell-henkilöstöravintolassa lounaslistat räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiviksi. Suunnittelutyössä huomioimme vuodenajat ja juhlapyhät. Keräämme päivittäin asiakaspalautetta ja seuraamme tarkasti ruokatrendejä.

Laadukkaassa henkilöstöravintolassa on vetoa

Oma henkilöstöravintola viestii välittämisestä. Se kertoo, että olet työnantajana kiinnostunut henkilöstösi jaksamisesta ja hyvinvoinnista – sekä sosiaalisesta vastuusta.

Me Antellilla suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja satokausiajattelua, minimoimme ruokahävikkiä ja panostamme terveellisyyteen. Autamme yritystäsi ja henkilöstöäsi tekemään vastuullisia valintoja.

Pidetty henkilöstöravintola on tärkeä osa yrityksesi imagoa ja kertoo sidosryhmillesi yrityksesi arvoista. Oma henkilöstöravintola on vetovoimatekijä, joka voi tukea rekrytointia ja pitää ihmiset talossa.

Rahakin ratkaisee

Henkilöstöravintola on iso investointi, joten sen on oltava kannattava.

Kustannussäästöä syntyy, kun yritys keskittyy omaan ydinosaamiseensa ja antaa alan ammattilaisen huolehtia ruokapalveluista.

Oma henkilöstöravintola helpottaa ruokailun järjestämistä ja säästää aikaa. Ruokataukoihin käytetty aika lyhenee ja tuottavaan työhön käytettävä aika lisääntyy, kun työntekijät syövät omassa ravintolassa.

Ravintolasta saa paljon irti myös lounasajan ulkopuolella. Antell-henkilöstöravintola hoitaa ammattitaidolla myös tapahtuma- ja kokoustarjoilut, tarjoilee halutessa aamupalaa sekä hoitaa välipalojen ja mukaan otettavan lounasruoan myynnin.

Henkilöstöravintolassa on helppo järjestää tilaisuuksia pikkujouluista läksiäisiin. Viihtyisässä ravintolassa on mukava vastaanottaa vieraita, ja tilat taipuvat myös monenlaiseen työntekoon pitkin päivää.

Henkilöstöravintolan ovet voi avata myös yrityksen ulkopuolisille kävijöille, mikä auttaa kattamaan kustannuksia. Ja saahan henkilöstön ruokailun tukemisesta myös veroetua.

Lue lisää henkilöstöravintolaan investoimisesta ja palveluntarjoajan vaihtamisesta Ostajan oppaastamme. Täältä löydät vielä tietoa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon henkilöstöravintolaa hankkiessa tai vaihtaessa.

Ruokatrendit ja trendiravintolat tulevat ja menevät, mutta kotimainen, lähellä tuotettu ruoka on ja pysyy. Ihanteellinen ruokavalio löytyy läheltä, ja monien tuttujen ruoka-aineiden terveysvaikutuksista on saatu tieteellistäkin näyttöä.

Antell on suomalainen perheyritys, jossa vaalimme jo 140 vuotta kantaneita arvojamme: herkullisuutta, aitoutta, yksilöllisyyttä ja asiakkaan kuuntelemista. Samalla seuraamme tarkasti ruoka- ja ravintola-alan kehitystä.

Meidän tarjoomamme, hinnoittelumme ja tapamme toimia muodostavat vaativallekin asiakkaalle takuulla sopivan kokonaisuuden. Meiltä löytyy kykyä ja halua jatkuvaan kehittymiseen.

Yhteistyö Antellin kanssa on todella helppoa ja vaivatonta

Antell valikoitui If Turun henkilöstöravintolapalvelujen tuottajaksi kotimaisuutensa, luotettavuutensa sekä hyvän asenteensa ansiosta.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä!

Janette Havia

Myyntipäällikkö
+358 20 770 2067

Yhteydenottopyyntö ravintolapalveluista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.