Meille se ei ole vain leipää

Antellin maukas ja luonnollinen lähileipä on enemmän kuin leipä. Se on intohimolla leivottu aito oululainen herkku, jossa käytetään leipuriemme valitsemia luonnollisia raaka-aineita – eikä mitään turhaa.

Oululaisen lähileipomon salaisuus


Antellille leipä ei ole vain leipää. Luonnollisuus ja muhkeat maut ovat meille pääasia. Haluamme, että hyvinvoinnistaan huolehtivat herkuttelijat voivat nauttia maukkaasta leivästä hyvällä omallatunnolla. Siksi leivissämme on runsaasti hyviä kuituja, puhtaita raaka-aineita ja täysjyväviljaa.

Leivissämme ei ole mitään turhaa

Käytämme leivissämme ainoastaan suomalaista ruista, kauraa ja vehnää. Leipämme ovat säilöntäaineettomia, eivätkä ne sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Vaaleiden leipien leivonnassa tarvittavana rasvana käytämme vain rypsiöljyä, emme palmuöljyä tai margariinia. Kaikki ruokaleipämme ovat myös laktoosittomia ja soijattomia, eivätkä ne sisällä pähkinää tai mantelia. Lisäksi useimmat leivistämme ovat maidottomia sekä kananmunattomia ja leivissä käytetty suola on elimistön hyvinvointia edistävää jodioitua suolaa.

Lue lisää leivistämme!

Leivomme suosikit moneen makuun

Laaja leipävalikoimamme sisältää runsaskuituisen kattauksen vahvan rukiisia viipaleita, nappisia, palaleipiä ja muita mainioita ruoka- ja välipalaleipiä. Ja kaikki ne on leivottu sillä periaatteella, että leivän pitää saada sekä isot että pienet suut hymyyn. Se kun on meidän juttumme.

Saapi maistella!

Luonnollista lähileipää, herkullista hyvinvointia.

Leipäpussimme kestävät pakastamisen

Antellin muoviset leipäpussit ovat pakastuksen kestäviä – ne eivät rikkoonnu saadessaan kylmää. Voit siis pakastaa leivän huoletta siinä pussissa, jossa sen ostitkin. Pakastin on hyvä säilytyspaikka leivälle. Varsinkin pienissä talouksissa, joissa leipää kuluu vähän, kannattaa ainakin osa leivästä pakastaa heti tuoreeltaan. Näin maku säilyy herkullisena.

Kokonainen leipä – esimerkiksi ruislimppu – kannattaa viipaloida ennen pakastusta. Näin koko limppua ei tarvitse sulattaa kerralla, vaan pakkasesta voi ottaa huoneenlämpöön sulamaan tarvittavan määrän kerrallaan. Jos leipä pitää saada sulamaan nopeasti, voi viipaleet laittaa leivänpaahtimeen. Samalla leivän pinta saa maukasta rapeutta. Mikrossa sulatettaessa leivästä tulee herkästi sitkeää. Niinpä uuni on hyvä vaihtoehto silloin, kun sulatat vaikkapa sämpylöitä, jotka eivät paahtimeen mahdu.

Tiesitkö? Leipää ei kannata säilyttää jääkaapissa, sillä siellä se vanhenee nopeammin kuin huoneenlämmössä. Huoneenlämmössä säilytettäessä leipä kannattaa pitää ostopussissaan. Suositeltava enimmäisaika leivän pakkassäilytykselle on kaksi - kolme kuukautta.