Antell

Taloudellinen ja yhteiskuntavastuu

Suomalaisen ruokatuotannon vahvistaminen

Olemme mukana varmistamassa suomalaisen ruokatuotannon elinvoimaisena pysymistä: Suosimme keittiöissämme suomalaisia raaka-aineita, jotka on valmistettu, pakattu ja käsitelty Suomessa.

Kaikissa Antellin ravintoloissa käytetään 100% suomalaisia vaihtoehtoja mm. seuraavien tuotteiden osalta

  • Naudan- ja sianliha
  • Broileri ja kalkkuna (myös jalosteet)
  • Kananmunat, maito, piimä, voi
  • Muikku, ahven
  • Tuore peruna ja porkkana
  • Puurohiutaleet (kaura, ruis, ohra) ja vehnäjauhot
  • Paikallistoimittajien tuotteet

Emme hyväksy geenimuunneltuja ainesosia tai atsovärejä. Olemme sitoutuneet käyttämään keittiöissämme ainoastaan vastuullisesti pyydettyä kalaa ja noudatamme WWF:n suosituksia. Ruokalistasuunnittelussamme huomioidaan sesonkiajattelu ja satokaudet sekä hävikin minimointi.

Oppilaitosyhteistyö

Antell tekee tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Tuemme myös nuorten työelämään siirtymistä tarjoamalla alan opiskelijoille työhöntutustumis-, harjoittelu- ja työpaikkoja. ​​​​​​​

Antellin vastuullisuuden osatekijät

Ympäristövastuu

Otamme ympäristöasiat huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme.

Lue lisää

Työyhteisövastuu

Toimintamme perusta on henkilöstön työhyvinvointi, työkyky ja turvallisuus, joita ohjaavat hyvä johtaminen ja esimiestyö.

Lue lisää

Taloudellinen ja yhteiskuntavastuu

Olemme taloudellisesti luotettava kumppani, joka pitää kiinni sitoumuksistaan. Toimintatapamme ovat eettisiä ja läpinäkyviä

Lue lisää