Antell Arkadia

  • Arkadiankatu 23, 00100 Helsinki
  • 0207702174
  • antell.arkadia@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30
  • Kahvila ma–pe 8.00–14.30
  • Lounas buffet 11.00–13.00 ravintolasta, keitto–salaattilounas 11.00–14.00 kahvilasta
  • Aamiainen  8.00–10.30

Lounas – viikko 26

(24.-30.6.2019)

ALAKERRAN LOUNASBUFFET KLO 11-13 SIS. JÄLKIRUOKA JA KAHVI/TEE. KAHVILAN KEITTOLOUNAS KLO 11-14 SIS. KAHVI/TEE. LOUNAAT MAHDOLLISTA PAKATA MYÖS MUKAAN!

Torstai 27.6.

  • Kebabia tomaattikastikkeessa (M, G*, A), jugurttikastiketta (L, G*), paahdettua parsakaalia, riisiä
  • Keittiömestarin lohikeittoa (L, G*, A)
  • Raparperikiisseliä (M, G*, A), vaniljavaahto (A)
  • Bataatti-kookoskeittoa (Veg, G*, A), runsas salaattibuffet

Perjantai 28.6.

  • Kievin kanaa (L, A), sweet chili majoneesia (L, G*, A), lämmin kasvislisuke, yrttiperunat
  • Puutarhurin feta-kasvispihvit (VL, G*, A)
  • Jäätelöbuffa (A)
  • Paahdettua kasvissosekeittoa (L, G*, A), runsas salaattibuffet

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Mia  Vehviläinen

Mia Vehviläinen

Ravintolapäällikkö
0207702174

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää