Aidosti hyvää -blogi

25.04.2018

Johtaminen ja tulevaisuuden työelämä

Työn määrittelyt ovat tulevaisuudessa monimuotoisempia kuin nyt, yhdessäkään tulevaisuuden skenaariossa työ ei tule katoamaan kokonaan. Sen sijaan muutoksen alla ovat itse työpaikat ja organisaatiot. Miten tämä tulisi huomioida jo tämän päivän johtamisessa? Demos Helsinki tarjosi muun muassa tähän aiheeseen pohdittavaksi uusia näkökulmia Antellin viimesyksyisessä aamiaisseminaarissa. Koostimme tähän blogiartikkeliin parhaat palat Aleksi Neuvosen puheenvuorosta, ole hyvä!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

11.04.2018

Näin valitset toimivan kokoustilan

Kokouksen, palaverin tai seminaarin suunnittelu on mielenkiintoista ja jännittävää, mutta käytännön järjestelyt tuottavat toisinaan päänvaivaa. Usein itse ohjelmaan ja sisältöön liittyy paljon pohdittavaa, jolloin etukäteen hoidettavista järjestelyistä kannattaa tehdä mahdollisimman vaivattomat. Kokosimme tähän blogiartikkeliin hyödyllistä tietoa kokoustiloista, jonka avulla varmistat onnistuneen tilaisuuden sekä järjestäjätaholle että osallistujille.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

29.03.2018

Lounasravintola tukee arjen tärkeintä rutiinia

Hyvä lounas voi olla päivän ensimmäinen lämmin ruoka, joka auttaa jaksamaan iltaan saakka. Sopivan annoskoon ja lautasmallin lisäksi hyvään lounastaukoon kuuluu myös paljon muuta - tässä artikkelissa kerromme, mistä erinomainen lounastauko on tehty!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

02.02.2018

Näin järjestät onnistuneen kokouksen

Onko vastuullasi tiimin ideointihetken, tehokkaan palaverin tai pidemmän seminaarin järjestäminen? Listasimme tähän artikkeliin kolme oleellisinta asiaa kokousjärjestäjän muistilistalle.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

09.01.2018

Tulevaisuuden työympäristö tarjoaa tilan yhteisille ideoille ja uusille innovaatioille

Hyvinvoivalla toimintakulttuurilla voidaan vahvistaa työhön sitoutumista ja itseohjautuvuutta sekä lisätä luovuutta ja positiivisuutta. Toistaiseksi vähemmän kuitenkin puhutaan siitä, miten työympäristö itsessään voisi tukea työssä jaksamista ja kehittymistä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi