Aidosti hyvää -blogi

06.09.2017

Eväät hyvään työntekijäkokemukseen tehdään yhdessä

Hyvästä asiakaskokemuksesta puhutaan paljon, mutta vain työelämän todelliset edelläkävijät huomaavat sen taustavaikuttajan - erinomaisen työntekijäkokemuksen. Digitalisaation myötä muuttuvat työn tekemisen käytännöt määrittelevät osaltaan työntekijäkokemusta uudelleen. Tämä vaikuttaa koko organisaatioon työntekijöistä johtoportaaseen.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

17.08.2017

Aamiainen antaa suuntaa työpäivään

Näin kesän loppupuolella on hyvä suunnata katse jo tulevaan syksyyn ja monilla lomalaisilla koittavaan töihin paluuseen ja työssä jaksamiseen. Arjen peruspilarit syntyvät hyvin pienistä asioista. Yksi näistä on ravitseva aamiainen, joka auttaa jaksamaan raskaankin työpäivän.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

18.07.2017

Henkilöstöravintola tukena työelämän muutoksissa

Edellisessä artikkelissamme kävimme läpi uusia ja erilaisia palaverimuotoja työn tehostajana. Vaikka etäpalaveri on parhaimmillaan se kaikista taloudellisin vaihtoehto, tarvitsee sekin toimiakseen miellyttävän ympäristön.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

29.06.2017

Tulevaisuuden palaverikäytännöt

Osana tulevaisuuden muuttuvia työtapoja on aiheellista kiinnittää huomiota myös yrityksen palaverikäytänteisiin. Perinteisesti toimivaksi mielletyt käytänteet eivät aina toimi uudessa digitaalisessa työympäristössä. Monessa yrityksessä onkin viime vuosien aikana siirrytty perinteisistä monen tunnin kampaviinereillä ja kahveilla höystetyistä istumismaratoneista hyvinkin erilaisiin käytänteisiin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

16.06.2017

Miten ravintolapalvelu voi lisätä kiinteistön imua?

Työelämä ja työn tekotavat muuttuvat hurjaa vauhtia. Työelämän muutoksen taustalla on useita seikkoja, kuten uudistuneet työnteon tavat, 2000-luvun yrityskulttuurin kehitys sekä pitkään jatkunut talouden laskusuhdanne. Yksi työelämän murroksen seurauksista on yritysten toimitilatarpeiden muutos.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi